Juice

Nyd sommeren med juice, smoothies og slushice

Har du lyst til en forfriskende og sødlig drik, men vil gerne undgå det sukker, der findes i sodavand? Er du lækkersulten, men foretrækker en sundere løsning? Så er juice en rigtig god idé. De kan både købes og laves i forskellige varianter, afhængig af hvilke frugter du foretrækker. Synes du, at mange juicer er for søde, så prøv en af de mange grøntsagsjuicer.

Smoothies

Kan du lide milkshakes, men vil gerne have en sundere drik, vil du blive glad for smoothies. Det er en kold drik, der består af frugter og yoghurt tilføjet isterninger. Det er også muligt at bruge skyr i stedet for yoghurt, hvis du ønsker en fedtfattig smoothie. Er du ikke til yoghurt eller skyr, og vil du gerne have en masse vitaminer, kan du tilsætte grøntsager. Så bliver din smoothie heller ikke så sød. Ingefær eller mynte bruges også tit i smoothies for give smagen et ekstra pift.

Slushice i stedet for is

Har du det varmt og har du lyst til is? Kunne du tænke dig en kold drik med en tyndere og lettere konsistens end en smoothie? Så prøv at lave en slushice. Så får du en juice, der minder om is. Du kan vælge de frugter, du foretrækker og sammen med blendede isterninger opnå en meget frisk og velsmagende sommerdrik, der er sundere end en sodavand eller is.