Madoplevelser

Derfor er en frokostordning alle pengene værd

Om det er en frokostordning i Køge, Kolding, København, Kaas eller et helt andet sted, er fuldkommen ligegyldigt. En frokostordning er en super smart og effektiv måde at sikre, at dine ansatte får en god, sund arbejdsdag, hvor de får en nærende, fuldbyrdet frokost. Læs mere om fordelene nedenfor.

En frokostordning bidrager til en sund livsstil

Sunde ansatte er de bedste ansatte. Hvis dine ansatte får god, næringsrig mad til hverdag, er de typisk også ved godt helbred, hvilket vil sige, at de har færre sygedage. Færre sygedage betyder også, at du sparer flere penge som arbejdsgiver – alt i alt en god investering.

I en typisk frokostordning vil der være lidt forskelligt at vælge imellem. For eksempel vil der typisk være både en varm ret samt nogle kolde retter, herunder en salat. En varieret kost betyder ofte, at dine ansatte får de vitaminer og mineraler, som de skal have – og det er simpelthen så vigtigt.

Hvis dine ansatte ved, at de får en lækker frokost på arbejdspladsen, bruger de også færre penge og mindre tid på at hente fastfood i deres pause – som ultimativt er fedt for både dig og dem.

Forbedret sammenhold og humør på arbejdspladsen

Når så der er tid til frokost, vil alle dine ansatte typisk samles til én fælles frokost. Og det vil vise sig, at det faktisk er utrolig hyggeligt. De ansatte får et lille break over middag, så de er klar til at vende tilbage til deres skriveborde eller andre arbejdsstationer, og så får de snakket på tværs af afdelingerne.

Hvis arbejdspladsen er særligt stor, kan det ofte være nødvendigt at sende folk ind til frokost i to hold. Det har ikke den store effekt på, hvor godt det er for dine ansatte – det er bare ren logistik.

Efter sigende skulle en betalt frokostordning på arbejdspladsen også gavne medarbejdertilfredsheden og -moralen. Hvis dine ansatte er glade, arbejder de også hårdere og har mere energi.

Du bliver bedre end konkurrenterne

Hvis du har problemer med, at dine ansatte forlader dig til fordel for en af dine konkurrenter, eller det er sværere at rekruttere nye ansatte på grund af, at dine konkurrenter ansætter dem, kan en frokostordning være med til at gøre, at din virksomhed er mere favorabel.

Det er en lille frynsegode, men det har en effekt.