Fordele ved en frokostordning København
Der ligger så mange firmaer inde i Danmarks hovedstad København, og her arbejder mange ansatte hårdt i deres job fra morgen til aften. Små og mellemstore virksomheder har sjældent en stor kantine til rådighed, så her vælger mange at få maden leveret udefra i frokostpausen. Alternativt kan man jo smøre sin egen madpakke og stille i køleskabet, eller man kan tage ned på gaden og spise grillmad hver dag. Den bedste og sundeste løsning er ofte at etablere en firma frokostordning København, og i det følgende beskrives fordele og ulemper ved en sådan ordning.
Fordele og ulemper ved mad udefra
Der er ikke mange ulemper ved at etablere en frokostordning København, der jo blot kræver, at der er mindst 8-10 ansatte, der spiser samme sted hver dag. Det er derfor ikke rentabelt med en frokostordning København for firmaer med få ansatte, eller når de ansatte ikke befinder sig på samme sted i frokostpausen. Men ellers er der kun fordele ved at etablere en frokostordning København, idet man får meget for pengene nemlig:
- Udgifterne er fuldt fradragsberettigede.
- De ansatte får mere fællesskab og sammenhold.
- De ansatte slipper for at lave egne madpakker og fare til en lokal grillbar.
- De ansatte får sundere og mere varieret mad.
- Alle får et samtaleemne og noget at se frem til hver dag.
- De ansatte bliver mere motiverede og arbejder mere effektivt.
- Der bliver sandsynligvis færre sygedage i firmaet.
- Der er ingen større opvask eller rengøring.
- Måske kan frokostpausen gøres kortere.
Find lokale cateringfirmaer på nettet
Du bør derfor undersøge mulighederne for at få et lokalt cateringfirma til at levere mad til jeres firma i frokostpausen, og du kan ofte søge efter cateringfirmaer og diner transportable firmaer på internettet. Mange firmaer anvender Jespers Torvekøkken til en frokostordning København, da de jo har leveret frokostordninger i over 25 år, og fordi de har et stort og varieret udvalg af mad med mulighed for individuelle hensyn ud fra religion, smag og ønsker om maden. Det er dejligt, at man jo alligevel kan være med i en frokostordning, selvom man måske ikke spiser svinekød, er allergiker, vegetar, veganer, ikke kan tåle glutenprodukter eller laktose, idet de større cateringfirmaer kan tage individuelle hensyn til den enkeltes ønsker. Det er ofte muligt at afprøve flere muligheder af madkategorier, således man kan vælge internationale retter, danske retter, retter primært baseret på økologiske grøntsager eller de eksklusive luksusretter.