Madoplevelser

Oplev Jespers julebuffet

ec3db0082df01c3e81584d04ee44408be273e5d210b3114693f5_640_christmas-dinner-1

Efteråret er langt, mørkt og koldt, og netop derfor er det tid til at forkæle dine medarbejdere med en lækker julebuffet. Gør julefrokosten til noget særligt i år og bestil den luksuriøse julebuffet fra Jespers Torvekøkken, som tilbyder københavnsk catering i verdensklasse.


En julebuffet der giver god stemning

 

Efter 25 års erfaring med catering i København, ved de kreative kokke hos Jespers Torvekøkken, præcis hvad der skal til for at gøre din julefrokost til noget helt særligt. Derfor er den populære julebuffet et valg, som du helt sikkert ikke kommer til at fortryde. Buffeten indeholder alt, hvad der forventes af en klassisk julefrokost, og dine medarbejdere kan vælge mellem alt lige fra sild til flæskesteg og frikadeller. Derudover kan der ved bestillingen laves tilkøb, hvis du ønsker yderlige retter i buffeten, eller hvis enkelte af dine medarbejdere skulle have særlige behov. Den lækre julebuffet kan både serveres som frokost eller til aften og passer perfekt til både vin, øl og snaps.

Få overskud til at underholde

Alle, som har prøvet at være vært for et større selskab, ved, at det kan kræve enorme mængder af energi at planlægge, tilberede og servere en god julefrokost. Hos Jespers Torvekøkken sørger det professionelle personale for det hele, og du kan altid bestille yderligere hjælp til servering af drikkevarer eller lignende. På den måde kan du selv nyde julebuffeten og være en del af selskabet sammen med dine medarbejdere. Du kan også sagtens drikke en snaps eller to, da personalet også med glæde tager opvasken efter gildet.
Sikke en lettelse. Nu kan du bruge alt din energi på at planlægge noget god underholdning til dine medarbejdere og selv nyde festen. Hvem ville ikke nyde at være den perfekte vært – helt uden at røre en finger?